• Актуальні новини
  • Бізнес-ідеї
  • Історії успіху
  • Тренди та поради
  • Більше
  • укр
  • рус
  • Новини
  • Економіка
  • Showbiz
  • Новини здоров'я
  • Спорт
  • Техно
  • Освіта
  • Travel
  • Фінанси
  • Life
  • Смачно
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Смачно
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Likar
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
  • Актуальні новини
  • Бізнес-ідеї
  • Історії успіху
  • Тренди та поради

"Бізнес по-одеськи": один із найвідоміших рестораторів Савва Лібкін випустить книгу

21 січня 2021 , 19:00 - Читать новость на русском
Нова книга ресторатора Савви Лібкіна "Бізнес по-одеськи"
Нова книга ресторатора Савви Лібкіна "Бізнес по-одеськи" / Фото BookChef

Незабаром світ побачить книга-новинка "Бізнес по-одеськи. Як побудувати мережу, не втративши себе" від Савви Лібкіна, успішного українського ресторатора, власника ресторанів "Дача", "Тавернетта", "Компот", візіонера ресторанної премії "Сіль" і хранителя традицій одеської кухні.

Співавтором книги став київський письменник, журналіст і сценарист Антон Фрідлянд. Новодрук вийде у видавництві BookChef, реліз книги заплановано на кінець лютого 2021 року.

Читайте також Фізику легко осягнути: як одеський вчитель популяризує науку зрозумілою мовою

Рецепти життя та бізнесу від одеського ресторатора

"Бізнес по-одеськи" – відверта і надихаюча історія про становлення Савви Лібкіна як ресторатора і бізнесмена, від початку кар'єри і перших ресторацій до власної мережі ресторанів, поціновувача одеського стилю життя, знаного далеко за межами країни.

У своїх бізнес-мемуарах Савва ділиться власним досвідом про те, як відкрити ресторан і не прогоріти, як за допомогою правильного позиціонування створювати черги в ресторани, про секрети ведення бізнесу в періоди кризи і про те, як фокусування бізнесу допомагає зробити його унікальним і успішним.

Прочитавши книгу, ви дізнаєтеся:

  • про дитинство і перші кроки в бізнесі одного з найвідоміших рестораторів України;

  • про принципи Савви Лібкіна у справах і повсякденному житті;

  • про шлях та відкриття мережі ресторанів, відомої далеко за межами Одеси.

Ця книга – інсайдерське одкровення від справжнього гуру ресторанного бізнесу, автор наводить чесний аналіз перемог і помилок, яких встиг припуститися у житті:

Моя третя книга має назву "Бізнес по-одеськи", але могла б називатися й "Бізнес по-лібкінськи". Тому що, працюючи над цією книгою, я спираюся лише на власний досвід – іншого я не маю,
– прокоментував Савва Лібкін.

Одеський ресторатор на своєму життєвому шляху долав чимало перешкод, про це та багато іншого він поділиться з кожним читачем книги.

"Я розповім про те, як відкривав ресторани і як закривав їх, як заробляв гроші і як їх втрачав, як знаходив партнерів і як розставався з ними, розповім про прочитані книги й про написані. Я писав її для рестораторів – нинішніх і майбутніх, а також для всіх, хто займається бізнесом, любить Одесу і знає, що іронічний погляд на світ – найбільш правильний", – додає автор.

"Це перша бізнес-книга від Савви Лібкіна і вона точно вразить читачів своєю відвертістю, легкістю і глибиною висновків одночасно. Ця книга про те, як смакує бізнес: без готових рецептів успіху, проте із мудрістю успішного підприємця. Книга вийде друком двома мовами: наклад російською заплановано на 26 лютого, а українською – на 25 березня 2021 року", – розповів Вадим Савельєв, директор з маркетингу видавництва BookChef.

Зверніть увагу! Без радянських правок і в українському перекладі: яку книгу для дітей скорого побачить світ

Для читачів, які прагнуть отримати бізнес-новинку найпершими, коли ще відчувається неймовірний запах свіжого друку, ми відкриваємо передзамовлення.

Відео-звернення Савви Лібкіна до своїх читачів з приводу виходу книги:

Друзі про Савву

"В Одессу едут за морем, атмосферой, слушать как говорят местные жители и за одесской кухней. Савва Либкин и его гастрономические проекты "Компот", "Тавернетта" и "Дача" – часть этого явления. Рестораны одесской кухни можно встретить в Нью-Йорке, Хабаровске, Тель-Авиве, Киеве и Берлине. Это единственная кухня имени Города, где она родилась, все остальные кухни имени стран – китайская, мексиканская, итальянская. Я прочитал книгу с удовольствием, она интересна, после нее отличное послевкусие, и хочется пить чай с черешневым вареньем в "Даче", размышлять и делать выводы. Когда Одесса и "Дача" временно недоступны, можно просто открыть эту книгу в любой части мира и представить, что ты уже там", – Євген Черняк.

"Первые две книги Саввы были с рецептами. Но он не только повар, не только бизнесмен. Он художник. Поэтому к каждому ресторану, каждому блюду и почти к каждой фразе он относится как к творческому акту. Поэтому в ресторанах не только красиво, но и интересно. Вкусно. При любых обстоятельствах.

Книга – это коллекция абсолютно одесских вызовов, ситуаций, находок и персонажей, переживаний и достижений. Она не только передает дух времени, но также содержит рецепты. Правда не блюд, а жизни", – Андрій Федорів.

"Одессит – самый требовательный клиент в мире. Это я утверждаю ответственно, так как сам в Одессе вырос. С форшмаком матери каждый житель нашего города впитал высочайший уровень качества и вкуса пищи. И всю жизнь, в какой бы стране не оказался, он ищет, чтобы было хотя бы не перемаслено, уже молчим о том, чтобы близко к домашнему.

Попытка читателя оценить деловой путь Саввы Либкина будет неудачной без понимания описанной выше тонкости. Помните, что Савве удалось накормить людей с максимально высоким уровнем придирчивости к каждому помидору в салате. Если уж покорил эту высоту, дальше перед тобой открыты все пути, и я от души желаю моему дорогому другу процветания", – Андрій Ставніцер.

Рекомендуємо! Що читати: книжкові новинки 2021 року, які неможливо пропустити

Про авторів

савва лібкін
Савва Лібкін

Савва Лібкін (автор книги) – успішний український ресторатор. Засновник компанії "Ресторани Савви Лібкіна", власник ресторанів "Дача", "Тавернетта", "Компот". Автор бестселерів "Моя одесская кухня" та "Одесское застолье от Привоза до Дерибасовской". Хранитель традицій одеської кухні й поціновувач одеського стилю життя.

антон фрілянд
Антон Фрідлянд

Антон Фрідлянд (співавтор) – відомий київський письменник, журналіст та сценарист. Автор семи книг, серед яких – "Запах шахмат", "День Банана" та "Дорогое удовольствие". В якості автора співпрацював із багатьма відомими журналами та порталами, як-от "Новое время" і "Playboy". Давно закоханий в Одесу і вважає її своєю другою домівкою.

Автор: Книги для гурманів
Новини Новини України 24 Бізнес Новини України Бізнес-ідеї Бізнес Новини культури Книги Мотивація

показати всі приховати

Поділитися новиною

    Вибір редакції
    • 10 потужних способів, як розширити можливості своїх працівників: ви про це не знали
      10 потужних способів, як розширити можливості своїх працівників: ви про це не знали
      5 березня , 19:33
    • Як відкрити бізнес: 4 поради від засновника мультимільярдної компанії
      Як відкрити бізнес: 4 поради від засновника мультимільярдної компанії
      4 березня , 10:12
    • Від робототехніки до кібербезпеки: 10 найоплачуваніших професій майбутнього
      Від робототехніки до кібербезпеки: 10 найоплачуваніших професій майбутнього
      1 березня , 10:29
      Цікаво
    • Хмари сьогодні та завтра: що потрібно знати бізнесу, щоб зростати та розвиватись
      Хмари сьогодні та завтра: що потрібно знати бізнесу, щоб зростати та розвиватись
      1 бер , 16:01
    • 10 потужних способів, як розширити можливості своїх працівників: ви про це не знали
      10 потужних способів, як розширити можливості своїх працівників: ви про це не знали
      5 бер , 19:33
    • IT-компанія Okta придбає стартап Auth0 за 6,5 мільярдів доларів
      IT-компанія Okta придбає стартап Auth0 за 6,5 мільярдів доларів
      5 бер , 18:14
    • Платив повну зарплату під час карантину рік – а вони знайшли іншу роботу: історія ресторатора
      Платив повну зарплату під час карантину рік – а вони знайшли іншу роботу: історія ресторатора
      5 бер , 16:22
     
    Новини
    • 19:33
      10 потужних способів, як розширити можливості своїх працівників: ви про це не знали
      19:33
    • 18:14
      IT-компанія Okta придбає стартап Auth0 за 6,5 мільярдів доларів
      18:14
    • 16:22
      Платив повну зарплату під час карантину рік – а вони знайшли іншу роботу: історія ресторатора
      16:22
    • 4 березня
    • 18:01
      Наймолодшою мільярдеркою стала засновниця додатку для знайомств Bumble
      18:01
    • 15:17
      Не зарплатою єдиною: для чого працівникам офісна бібліотека і що таке Book Box
      15:17
    • 14:19
      Як двоє друзів дитинства створили стоматологічний бізнес, вартий мільйонів доларів
      14:19
    • 12:47
      Понад 80% хочуть відкрити свій бізнес: як українці пояснюють своє прагнення
      12:47
    попередні новини
    Більше новин
    E-mail редакції news24@24tv.com.ua
    • instagram
    • facebook
    • twitter
    • rss
    • telegram
    • Новини
    • Економіка
    • Showbiz
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Смачно
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Likar
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    news24@24tv.com.ua
    • Редакція сайту
    • Про нас
    • Редакційна політика
    • Про телеканал
    • Телеведучі
    • Відеоблогери 24
    • Технічна інформація
    • Архів
    • Правила користування сайтом
    • Політика конфіденційності
    • Рекламодавцям
    • Вакансії
    • Контакти
    • Структура власності
    Ми керуємося нормами Закону України “Про рекламу” та власною комерційною політикою. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт“, “Партнерський матеріал“, “Експерт“, “Позиція” й відокремлені від журналістських інформаційних матеріалів 24tv.ua. За достовірність та зміст реклами відповідальність несе рекламодавець.

    Інтернет-виданням дозволяється безкоштовно використовувати цитати (короткі уривки) в обсязі не більше 25 % від обсягу статті (інформації), розміщеної на сайтах Компанії, за умови відкритого гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче першого абзацу. Для друкованих видань передрук матеріалів Компанії дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди редактора. Для мобільних додатків та SmartTV використання матеріалів дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди Компанії.

    Усі права захищені. © 2005—2021, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»

    Made by
    Залиште відгук